Den rette streng - Rudersdal opstrengning

Go to content

Main menu:


1. Babolat - Pro Hurricane Tour

En gul, stærk og stiv streng, med høj holdbarhed, som er lavet af polyester, der grundet dens ottekantede struktur tilfører meget spin til bolden.


2. Head - Sonic Pro
En sort, polyester baseret streng, der tilbyder en høj grad af kontrol. Polyesteren er stiv i strukturen, og derfor er der fokus på høj holdbarhed - Sonic Pro tilbyder samtidig en god føling.


3. Wilson - Sensation
En beige farvet streng konstrueret med mikrofiberkerne og et spundet ydre lag, som giver et godt miks af føling og komfort. Denne streng tilbyder middel holdbarhed og er en streng med meget lidt vibration.


4. Babolat - Synthetic Gut
En hvid, fleksibel og nylon baseret streng, som tilbyder middel holdbarhed og masser af føling samt er komfortabel at spille med grundet den bløde opbygning.


5. Forza - Top Spin
En grøn, nylon baseret og meget ru streng som giver et rigtig godt riv i bolden og tilfører bolden en masse top spin. Strengen er meget komfortabel at spille med på grund af den bløde struktur, der er indbygget.

6. Forza - Titanium
En nylonbaseret, grå streng som er omgivet af titaniumsmateriale. Tilfører god komfort og slagkraft. Denne streng tilbyder middel holdbarhed.

 
 
Back to content | Back to main menu